Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 49€

Αποστολές και παραδόσεις

 

Πριν την αποστολή οποιουδήποτε προϊόντος προηγείται ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εν συνεχεία ειδική προσεγμένη συσκευασία ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση της παραγγελίας σας.

 

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται σε 1 έως 5 εργάσιμες μέρες.

Κρατήσεις για αποστολή σε μεταγενέστερη ημερομηνία γίνονται μόνο σε παραγγελίες που πληρώθηκαν με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση. Σε όποια άλλη περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μέσω email στο info@fler.gr και μετέπειτα προκαταβολή μέσω τραπέζης. Δυστυχώς διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δέσμευση προϊόντων.

 

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 49€. Σε παραγγελίες κάτω των 49€ η  χρέωση είναι 3,70€ για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπρόσθετη χρέωση 1,50€.

 

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με την ACS ή με δικό μας μεταφορικό μέσο.

 

Οι αποστολές εκτός Αττικής γίνονται με την ACS ή σε κάποιες περιπτώσεις με μεταφορική εταιρεία. Οι αποστολές που πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία αφορούν παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα που έχουν επιλεχθεί από την εταιρεία μας να γίνεται η αποστολή τους μόνο κατά αυτό τον τρόπο. Συνήθως είναι προϊόντα μεγάλου όγκου η βάρους και η πληροφορία αυτή βρίσκεται στο πεδίο Αποστολές και Επιστροφές στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. Θα υπάρξει τηλεφωνική και γραπτή συνεννόηση σε αυτή τη περίπτωση.

 

Όταν αναλαμβάνει την παράδοση η  ACS τότε η ίδια η εταιρεία σας αποστέλλει εντός της ημέρας της αποστολής της παραγγελίας τον αριθμό αποστολής σας με μήνυμα στο νούμερο κινητού που έχετε δηλώσει. Παρακαλείσθε εάν έχετε και εφαρμογές τύπου Viber να ελέγξετε και εκεί για το μήνυμα που προαναφέρθηκε.