Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 49€

Πολιτική επιστροφών

 

Στα αποξηραμένα / αποχυμωμένα λουλούδια και φυλλώματα και στα κεριά δεν γίνονται επιστροφές και αλλαγές. Στα υπόλοιπα είδη του eshop μας μπορεί να γίνει αλλαγή εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Θα πρέπει να προηγηθεί email με τα στοιχεία παραγγελίας σας και τα προϊόντα τα οποία θέλετε να αλλάξετε.

 

Σε περίπτωση που παραλάβατε κάτι σπασμένο παρακαλώ ενημερώστε μας με email στο info@fler.gr εντός 1 ημέρας από τη παράδοση. Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα τεμάχια και στοιχεία της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε ανάλογα την περίπτωση αν δικαιούστε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

 

Οι αλλαγές γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας όπου θα ενημερωθείτε και για την ακριβή διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί. Αποστολές γίνονται μόνο με την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή.

 

Επιστροφές χρημάτων :

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με τον τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή της παραγγελίας. Σε περίπτωση αντικαταβολής οι επιστροφές γίνονται σε τραπεζικό λογαριασμό και θα σας ζητηθούν τα ανάλογα στοιχεία. Τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται.