Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 49€

Αποξηραμένα

Preserved Flowers

Αν θέλεις λουλούδια που να διατηρούνται για χρόνια αλλά να μοιάζουν και φρέσκα τότε θα λατρέψεις τα αποχυμωμένα λουλούδια.Τα αποχυμωμένα ή αλλιώς διατηρημένα ή αφυδατωμένα λουλούδια είναι αυτά τα οποία παρότι περνάνε τη διαδικασία αποξήρανσης διατηρούν τη φυσική τους εμφάνιση.
Κρατάνε δηλαδή το χρώμα, τη ζωντάνια, το σχήμα, την ελαστικότητα και σε περιπτώσεις όπως της λεβάντας, και το άρωμα τους.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς μοιάζουν πολύ με τα φρέσκα λουλούδια αλλά η διάρκεια ζωής τους αντί για μέρες ειναι 3-10 χρόνια!

Η μέθοδος ξήρανσης στα διατηρημένα λουλούδια είναι διαφορετική απο αυτή της αποξήρανσης. Είναι μια επιστημονική μέθοδος καθώς περιλαμβάνει ειδική τεχνολογία, σύνθετα στάδια συντήρησης και προσεκτική ωρίμανση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το νερό των λουλουδιών αντικαθίσταται με μείγματα γλυκερίνης και χρωμάτων. Πολυ σημαντικό είναι ότι οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι μη τοξικές και μη καρκινογόνες άρα δεν έχεις κάτι να ανησυχείς!
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα λουλούδι ή φυτό με την αρχική του φρεσκάδα και όψη ιδανικό για να διακοσμήσεις το χώρο σου.